Elektronikus napló

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 438 vendég böngészi
Címlap
Iskolánk regisztrált Tehetségpont lett PDF Nyomtatás E-mail
2013. december 07. szombat, 14:24
A Szentesi Koszta József Általános Iskola „Regisztrált Tehetségpont” lett, így részévé váltunk a Tehetségpontok Kárpát-medencei hálózatának. A regisztráció megszerzéséhez kemény feltételrendszernek kellett, hogy megfeleljünk.

 

 

A Tehetségpontok lehetőséget kapnak a hatékonyabb együttműködésre, a hálózatosodásra, a jó gyakorlatok átvételére és saját gyakorlataik megosztására is. Tehetséggondozó munkájukhoz szakmai és anyagi segítséget is kaphatnak. A szakmai segítség ingyenes 10-30 órás tehetség tematikájú akkreditált pedagógus továbbképzéseken, illetve konferenciákon való részvételben, tapasztalatcserében mutatkozik meg. Az anyagi támogatás, pedig pályázatok formájában válhat elérhetővé.


Intézményünk már megtalálható a www.tehetsegpont.hu honlapon.


Iskolánk hosszú ideje folytat magas színvonalú tehetséggondozást. Valamennyi munkaközösségünk a maga területén nagy gondot fordít a tehetségek felkutatására és tehetségek gondozásra. Tehetséggondozó munkánk leglátványosabb eleme a kiemelkedő eredmények, amelyeket tanulóink különböző szinteken érnek el. A Tehetségpontok hálózatában jó esélyt látunk céljaink további megvalósításához. Egyetértünk a Tehetségpontok célkitűzéseivel: „A Tehetségpontok alapfeladata a tehetségek felfedezése, azonosítása, a tanácsadás, a pályaorientáció, a lehetőségek, az információk személyre szabott megmutatása a tehetséges fiataloknak. Fő céljuk, hogy hatékony segítséget adjanak az érdeklődő fiataloknak tehetségük felismeréséhez és kibontakoztatásához, ennek érdekében juttassanak el hozzájuk minél teljesebb és minél személyesebb információkat a különböző tehetséggondozó lehetőségekről...” http://tehetseg.hu/tehetsegpontokrol


A Tehetségpont regisztrációs dokumentációját Balogh Terézia, Lucza László, Olaszné Vincze Gabriella, és Szemerédi András igazgató állította össze. Külön köszönetünket fejezzük ki az ISZE (Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesületének) Tehetségsegítő Tanácsának, ezen belül is Fülöp Mártának a mentori segítségért.
 

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul!

Határtalanul!

Határtalanul! 2022

Határtalanul! 2023 7.a-b

Határtalanul! 2023 7.c



Csengetési rend

1.óra 7:45 - 8:30
2.óra 8:45 - 9:30
3.óra 9:40 - 10:25
4.óra 10:35 - 11:20
5.óra 11:30 - 12:15
6.óra 12:20 - 13:05

Nyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetig!

Fogadóóra

Intézményünkben a következő fogadóóra

2024. ??. ??.

??:?? lesz.


Copyright © 2012 Szentesi Koszta József Általános Iskola.
Webdesign: redei.hu, Joomla template