Elektronikus napló

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 506 vendég böngészi
Címlap
Pedagógus napi elismerések PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 24. hétfő, 10:13
Szentes Város Önkormányzata és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szentesi Tankerülete 2015. május 29-én tartotta a Városi Pedagógusnapi ünnepséget a Megyeháza KKK dísztermében.
 
Iskolánkból a következő aktív és nyugdíjas kollégák kaptak elismerést.

 

 

Gulyás László Imréné sz. Zana Ibolya Erzsébet (arany díszoklevél) 1965-ben a Szegedi Tanárképző Főiskolán szerzett matematika-fizika-műszaki ismeretek és gyakorlatok szakos általános iskolai tanári oklevelet. 1965-1988 között a Felsőpárti, mai nevén a Szentesi Deák Ferenc Általános Iskolában, majd 1988-2000 között a Hámán Kató, mai nevén a Szentesi Koszta József Általános Iskolában tanított. 1991-től nyugdíjazásáig az igazgatóhelyettesi teendőket is ellátta. JOGUTÓD INTÉZMÉNYKÉNT A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM JUHÁSZ GYULA PEDAGÓGUSKÉPZŐ KARA Gulyás László Imrénének ARANY DÍSZOKLVELET ADOMÁNYOZOTT.

 


Dévayné Szabó Éva tanár
1999 óta a szentesi Koszta József Általános Iskola tanára, a tantestület meghatározó személyisége. Munkáját magas színvonalon végzi, az általános iskolai magyar és német tanítás olyan szaktekintélye, aki nemcsak helyi-, de regionális, megyei és országos szinten is elismertté vált szakmai körökben. 2000 óta a városi német nyelvi munkaközösség vezetője, évente több alkalommal középfokú nyelvvizsgák vizsgáztatója. Koordinálja a városi és területi német versenyeket, tevékenyen részt vesz a magyar nyelvi versenyek szervezésében, lebonyolításában. Fontosnak tartja a diákok felkészítését a középiskolára, akik rendszeresen kiemelkedően teljesítenek a felvételiken. Magas színvonalú pedagógusi munkája elismeréseként „Kiemelkedő pedagógiai munkájáért” kitüntetésben részesül.

 


Szemerédi András immár második intézményvezetői ciklusa során koordinálja egy olyan intézmény munkáját, amely megyei szinten töretlenül kiemelkedő jelentőségű mind a természettudományos, mind a humán tantárgyak oktatása és tehetségfejlesztése, versenyszervezése terén. Az iskola „Regisztrált Tehetségpont”-ként működik, továbbá pályázati tevékenységük is aktív.

 


Erdészné Kulman Mária történelem-etika szakos tanár. Tanítványai évek óta élmezőnyben végeznek a Batsányi Gimnázium történelemversenyén, történelemszakkört vezet, szakköröseivel rendszeres múzeumlátogató. Színvonalas ünnepi megemlékezéseket állít össze, erkölcstant oktat, személyes példamutatásával közvetíti az alapvető emberi értékeket tanítványainak.

 


Egedi Krisztina angol-német szakos tanár, jelentős szerepet vállal az intézmény külföldi partneriskolai kapcsolatainak ápolásában, az idei finnországi projekt egyik főszervezője volt. Tehetséggondozó tevékenysége kimagasló, tanítványai angol és német nyelvből megyei és országos helyezettek.

 

 

Geráné Révész Gabriella fizika-technika-informatika szakos pedagógus. A városi, járási kerékpáros és közlekedésbiztonsági versenyek koordinátora, valamint a technika, számítástechnika és animációs versenyek szervezésében is aktív szerepet vállal. Az NMF közlekedésbiztonsági pályázat megírásában főszerepet vállalt. Szívügyének tekinti a fizikaoktatást is.
 

 

Matkócsik Andrea tanító, tanítványai e tanévben kiemelkedő sikereket értek el nyelvtan, helyesírás és környezetvédelmi versenyeken egyaránt. Nagy szociális érzékenységgel rendelkezik, egyénenként is figyel tanítványaira. Az intézmény „Aranytoll” szépíróversenyének főszervezője.

 


Grecsóné Ambrus Edit tanító, tanítványai e tanévben kiemelkedő eredményeket értek el matematika egyéni és csapatversenyeken is. Munkaközössége tevékeny résztvevője, aktív versenyszervező.
 

 

Vass Renáta tanító, osztályfőnök. Munkája során innovatív, a Mentorháló 2.0 program keretein belül nagysikerű bemutató foglalkozást tartott. Az iskolában folyó TIE program egyik koordinátora, tanítványait a mozgás, az egészséges életvitel szeretetére neveli.
 

 

Hortobágyi Éva: a tagintézmény vezetését 1 éve látja el, nagy lelksedéssel, szakmai lelkiismerettel és kreativitással végzi feladatát. Vezetése alatt a tagintézmény aktív részt vállal a község életében, kollégáival konstruktív kapcsolatra törekszik, valamint igyekeznek a differenciált oktatásban rejlő lehetőségek kiaknázására is.

 


Szabóné Jernei Teréz 1980 óta a tagintézmény dolgozója, hosszú ideig igazgatóhelyettese. Tanító, szakvizsgázott differenciáló-fejlesztő pedagógus. Az iskola tanulói által előadott műsorok és azok díszleteinek megálmodója és megalkotója. Részt vesz a Könyvforgató pályázaton, amelynek célja az olvasás megszerettetése, népszerűsítése.

Forrás: Szentesi Gyors és Szentesi Mozaik

 

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul!

Határtalanul!

Határtalanul! 2022

Határtalanul! 2023 7.a-b

Határtalanul! 2023 7.c



Csengetési rend

1.óra 7:45 - 8:30
2.óra 8:45 - 9:30
3.óra 9:40 - 10:25
4.óra 10:35 - 11:20
5.óra 11:30 - 12:15
6.óra 12:20 - 13:05

Nyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetig!

Fogadóóra

Intézményünkben a következő fogadóóra

2024. ??. ??.

??:?? lesz.


Copyright © 2012 Szentesi Koszta József Általános Iskola.
Webdesign: redei.hu, Joomla template