Elektronikus napló

Beiratkozás 2024/2025

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 162 vendég böngészi
Címlap
Sulikézi fesztivál PDF Nyomtatás E-mail
2017. február 20. hétfő, 08:47
A tavalyi nagy sikerű év után az MKSZ idén is megrendezi a Sulikézi Fesztivált. Ebben a „Kézilabda az iskolában” programban résztvevő iskoláknak biztosít játék lehetőséget.

Három alkalommal találkozhatnak és mérhetik fel a tudásukat a gyerekek a tanév végéig.


Február első hétvégéjén a budapesti Vasas Sportcsarnokban és a Csata Utcai Általános Iskolában rendezték meg az első fordulót, melyen iskolánk 4. osztályos szivacskézilabdás gyermekei is részt vettek. A 63 fiú- és 66 leánycsapat kétszer tizenöt perces mérkőzéseket játszott.


„A program célja, hogy az általános iskolák alsó tagozatosainak lehetőséget teremtsen a versenyzésre, örömöt és élményt szerezzen nekik” – nyilatkozta Juhász István, a Kézilabda az iskolában-program vezetője és Zsiga Gyula, az MKSZ szakmai igazgatója.
„A győzelem helyett a szórakozáson volt a hangsúly! – Éppen ezért nincs eredményszámítás, nem hirdetünk győztest, szeretnénk, ha mindenki megtalálná a helyét a kézilabdázás palettáján. Lesz, akiből akár válogatott is lehet, más alacsonyabb szinten fog játszani, de olyan is akad, aki majd csak támogatni fogja a sportágat. Fontos, hogy ezek a gyerekek már most megkapják az első impulzusokat, és mindenféle teher, eredménykényszer nélkül sportoljanak.”


Az intézményeknek egyébként is igencsak kevés lehetőségük adódik a diákjaik szervezett versenyeztetésére, ezért nagy segítség, hogy a Kézilabda Szövetség az összes költségünket, az utazástól a szállásig átvállalta.


Természetesen a szakemberek annak ellenére, hogy nem „vérre megy” a küzdelem, árgus szemekkel figyelik az iskolásokat. „Mindig akadnak úgymond csodagyerekek, de az ő kiszemelésük viszonylag egyszerű. A mi dolgunk sokkal inkább a nem kimagaslóan tehetséges fiatalok figyelemmel tartása, hogy mindenki egyforma szintű képzésben részesülhessen, és ezek a gyerekek is ugyanazzal az élvezettel és kedvvel kézilabdázzanak” – fejtette ki Buday Ferenc szakfelügyelő.


Ettől függetlenül a hétvégi mérkőzéseken a Kosztás „kiskézisek” nagyon szépen szerepeltek, hiszen a lányok négy mérkőzésből hármat, míg a fiúk négyből kettőt megnyertek, amihez szívből gratulálunk!

A CSAPAT TAGJAI:
Sáfár Adél, Kedem Hanna, Horváth Enikő, Takács Aletta, Versegi Mimi, Puskás Szilvia, Felföldi Luca, Rácz Boglárka, Albert Flóra és Ágoston Bence, Bálint Zétény, Mák Armand, Ormai Zoltán, Ludányi Lóránt, Orosz Attila, Csóri Zsombor.
Felkészítőjük: Oroszné Tihanyi Márta

 

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul!

Határtalanul!

Határtalanul! 2022

Határtalanul! 2023 7.a-b

Határtalanul! 2023 7.c



Csengetési rend

1.óra 7:45 - 8:30
2.óra 8:45 - 9:30
3.óra 9:40 - 10:25
4.óra 10:35 - 11:20
5.óra 11:30 - 12:15
6.óra 12:20 - 13:05

Nyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetig!

Fogadóóra

Intézményünkben a következő fogadóóra

2024. ??. ??.

??:?? lesz.


Copyright © 2012 Szentesi Koszta József Általános Iskola.
Webdesign: redei.hu, Joomla template