Elektronikus napló

Beiratkozás 2024/2025

E-learning

KRESZ

Étkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 102 vendég böngészi
Címlap
„Koszta Diákokért Alapítvány” díjazottjai 2021-ben PDF Nyomtatás E-mail
2021. július 18. vasárnap, 06:05
Az idei tanévben is kiosztásra kerültek a Koszta Díjak és a Koszta Természettudósa Díj.

 

Koszta-díjasok:
Boldizsár Rebeka

Rebeka nyolcadik éve iskolánk tanulója. Jó képességű, nagyon szorgalmas tanuló. Magatartásában végtelenül csendes, nyugodt, érzékeny, megjelenésében sugárzóan szép kislány. Társai, tanárai nagyon szeretik nyugodt, kedves, barátságos személyét. Nagyon ragaszkodik az osztályközösséghez, szeret részt venni a közös programokon, bár sajnos ezt élsportolói kötelezettségei nem mindig teszik lehetővé. Intelligenciáján túl sportolói tehetségével tűnt ki nagyon korán társai közül.
Az alsó tagozaton végig kitűnő bizonyítványt tudott felmutatni, felső tagozaton is jeles rendű a teljesítménye. Matematikából nívó csoportos oktatásban vesz részt, tanulmányi versenyeken is szokott indulni. A napi szintű komoly edzések mellett az iskolában is kiválóan helyt tud állni. Fiatal kora ellenére németül és angolul is jól kommunikál.
A városi vízilabdacsapat igazolt sportolója, a gyermekbajnokság aktív szereplője, korosztályában korábbi magyar bajnok. Évek óta korosztályos válogatott, az összetartó edzések állandó meghívottja.
Középiskolai tanulmányait a HMG német nyelvi tagozatán folytatja.

Gortva Levente

Az iskola valamennyi évfolyamán kitűnő tanulmányi eredményt ért el, nevelőtestületi dicséretben részesült.
Magatartása és szorgalma mindig példás. Érdeklődési köre széleskörű, a reál tárgyak mellett, (matematika, fizika, biológia) érdekli a magyar nyelv és irodalom és a zene is. 8 éve jár zeneiskolába, 6 éve hegedül. Csendes, szerény természetű tanuló, tanáraival tisztelettudó, udvarias.
Osztálytársai szeretik segítőkészsége miatt, tisztelik és elismerik eredményeit és tájékozottságát. Az osztályközösség tevékeny tagja. Iskolai és osztály rendezvényeken szívesen vállal szereplést: szaval.
Középiskolai tanulmányait a Bethlen Gábor Gimnázium matematika tagozatán folytatja.

Kertész Abigél

Az általános iskola minden évfolyamán kitűnő tanulmányi eredményt ért el, 8. osztályban egy tantárgyból kapott jó osztályzatot.
Magatartása és szorgalma minden évfolyamon példás.
Humán érdeklődési körű; a nyelv, az irodalom és a zene érdekli. Ezeken a területeken szívesen versenyez és jó eredményeket ér el.
Nagyon ügyes a tornában, 3 éve Fit-Kid edzésekre jár.
Abigél a „művészlélek” az osztályban. Összeszedettségben sokat javult. Szívesen versenyez, szerepel. Bátran kiáll véleménye mellett. Az osztályközösség központi tagja.
Tanulmányait a Bethlen Gábor Gimnázium biológia-kémia tagozatán folytatja.

Kovács Nikolett

Szerény, példás szorgalmú és magatartású tanuló. A felső tagozatban végig jeles, illetve kitűnő eredményekkel rendelkezett.
Érdeklődése sokrétű, ez abban is mutatkozik, hogy egyaránt részt vett humán illetve reál tantárgyakból is különböző versenyeken és sportversenyeken is. Próbára tette tudását szinte az összes tantárgyból.
Közösségi programokon is mindig részt vett, az osztályában diákönkormányzati képviselő tisztséget lát el. Iskolai ünnepségek megvalósításában szívesen vállalt különböző szerepeket.
Több éve önkéntes munkát végez a szentesi Madármentő Állomáson.
Szabadidejében hobbiszerűen úszik.
Középiskolai tanulmányait a HMG biológia-kémia tagozatán folytatja.

Ormai Zoltán

Általános iskolai tanulmányai során 6. osztályig kitűnő tanulmányi eredményt ért el, 7. osztály végén egy jó eredménye volt egy tantárgyból, 8. félévkor pedig kettő.
Szorgalma példás, magatartásában törekszik ezt elérni, de 6 év végén és félévkor csak jó értékelést kapott.
A humán tárgyak állnak hozzá közel. Történelem, magyar nyelv és irodalom, német tárgyakból képviselte iskolánkat a városi, megyei és országos vetélkedőkön. Emellett érdeklik a természettudományos kérdések is, minden évfolyamon megyei 1. vagy 2. helyezett a Curie természettudományos csapatversenyen. Jó sportoló. Tehetségét az iskolai focicsapatokban kamatoztatja. Megyei és országos döntőn értek el kiemelkedő eredményeket.
Társai hallgatnak rá, elismerik tájékozottságát, tudását. Sokat tesz az osztályközösségért, megbízható, segítőkész.
Tanulmányait a szegedi Radnóti Miklós Gimnáziumban humán tagozaton folytatja.

Orosz Attila

Az általános iskola minden évfolyamán kitűnő tanulmányi eredményt ért el, évente nevelőtestületi dicséretben részesült. Szorgalma példás, magatartásból csak 8. félévkor kapott jó értékelést.
Attila széles érdeklődési körű. Magyar és matematika nívós csoportba jár. Irodalom és nyelvtan, valamint matematika és természettudományos versenyeken is ért el szép eredményeket.
A testedzés és a sport is közel áll hozzá. Évek óta judózik és négy éve iskolai és egyesületi szinten is kézilabdázik.
Erős egyéniség. Véleményét nem fél kinyilvánítani. Tájékozott, kreatív tanuló. Az osztályközösség meghatározó tagja.
Tanulmányait a Szegedi Radnóti Miklós Gimnáziumban biológia szakon folytatja.

Sáfár Adél

Adél első osztályos kora óra jár iskolánkba. Kitűnő matematikai gondolkodásával korán felhívta magára tanítói figyelmét.
Nyolc éve kimagasló eredménnyel végzi tanulmányait. Nívó csoportos matematikából, magyar nyelv és irodalomból. Alsós kora óra rendszeresen vesz részt versenyeken, területi és országos szinten is kiváló eredményeket ér el. Nagyon szorgalmas, céltudatos.
Megjelenésében visszafogott, nagyon intelligens tanuló. Ugyanakkor jellemző rá egyfajta vagányság. Nagyon jó helyzetelemző képességével, rendkívüli humorérzékével, azonnal jól tud kezelni bármilyen szituációt. Nagyon sokat nevet, ezért mindig jó társaságot biztosít a közös osztályprogramokon. Tudását szívesen megosztja másokkal is. A matematika mellett szereti az irodalmat, az angol nyelvet, jól rajzol. Nagy állatbarát.
Kiemelkedő tanulmányi munkája mellett sportban is jeleskedik. A városi kézilabda csapat igazolt sportolója, a gyermekbajnokság aktív szereplője. A pályán is rendre kimagasló teljesítményt nyújt, igazi irányító.
Felvételt nyert az SZTE Gyakorló Gimnázium speciális matematika tantervű csoportjába.
 
Takács Aletta

Aletta nyolc éve iskolánk tanulója. Már alsó tagozaton kitűnt tehetségével, szorgalmával. Végtelenül intelligens, tisztelettudó. Mindig nagyon pontosan, lelkiismeretesen végzi el feladatait. Az őt tanító pedagógusok mindig kifogástalan munkákra számíthatnak tőle. Az iskolai ünnepségeken is rendszeresen szerepel, verset mond, konferál.
Nyolc éve kimagasló eredménnyel végzi tanulmányait. Nívó csoportos matematikából, magyar nyelv és irodalomból. Kiváló eredményeket ér el területi és országos versenyeken. Társainak is bármikor önzetlenül, szívesen segít. Emellett nagyon szerény. Egész megjelenéséből sugárzik a kedvesség.
Mindig nagyon visszafogott mind megjelenésében, mind viselkedésében. Kiváló a humorérzéke, mindig szívesen vesz részt a közösségi programokon.
Kiemelkedő tanulmányi munkája mellett sportban is jeleskedik. A városi kézilabda csapat igazolt sportolója, a gyermekbajnokság aktív szereplője. A pályán is rendre kimagasló teljesítményt nyújt, csapatának fontos tagja.
Felvételt nyert az SZTE Gyakorló Gimnázium természettudományos orientált osztályába.

Vida Jázmin Natasa

Az általános iskola minden évfolyamán kitűnő tanulmányi eredményt ért el, 8. félévkor egy tantárgyból 4 osztályzatot kapott.
Magatartása és szorgalma végig példás.
A humán tantárgyak iránti érdeklődése kiemelkedő,/német nyelv, magyar nyelv és irodalom/ több éve második idegen nyelvként angolt tanul. 5-6. osztályos korában részt vett matematikaversenyeken.
A közösség aktív tagja, motorja, szívesen aktivizálja magát az osztályközösséget érintő feladatokban.
Csendes, társaival tisztelettudó, udvarias. Társai szeretik segítőkészsége miatt, tájékozottságáért, elismerik teljesítményét.
Kiváló eredményei és felvételi után Szegeden a Deák Ferenc Gimnáziumban folytatja tanulmányait.

Koszta Természettudósa Díj

Ebben a tanévben először kerül kiosztásra a Koszta Természettudósa Díj.  

A reál munkaközösség választja ki azt a maximum egy fő 8. osztályos tanulót, akit a munkaközösség a leginkább alkalmasnak talál.
Az idei díjazott: Csóri Zsombor.

 
IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

Adó 1%

Referenciák

 

 

 

 

Határtalanul!

Határtalanul!

Határtalanul! 2022

Határtalanul! 2023 7.a-b

Határtalanul! 2023 7.c



Csengetési rend

1.óra 7:45 - 8:30
2.óra 8:45 - 9:30
3.óra 9:40 - 10:25
4.óra 10:35 - 11:20
5.óra 11:30 - 12:15
6.óra 12:20 - 13:05

Nyári szünet


Már csak
van hátra a nyári szünetig!

Fogadóóra

Intézményünkben a következő fogadóóra

2024. ??. ??.

??:?? lesz.


Copyright © 2012 Szentesi Koszta József Általános Iskola.
Webdesign: redei.hu, Joomla template